Andra uppgiften

vi hade i uppdrag att ta en bild på en kamrat som återspeglar deras personlighet


lite sent ut kanske.. men i fredags tick vi våran andra uppgift.. den kallades "En kamrat". där skulle vi prata och få veta lite om den person som vi skulle fotografera.. och sedan då fotografera en bild som återspeglar deras personlighet.. en mycket intressant och rolig uppgift.. :)

och på kvällen åkte vi in ett gäng till hudik, drack öl i ett lusthus och gick ut på krogen :) trevligt trevligt

Första skoldagen

Nu har kursen i fotografi äntligen börjat på Forsa folkhögskola! kan ju säga att allt än så länge har levt upp till mina förväntningar! att bo på internatet är hur kul som, helst.. har ett stort rum vilket jag faktiskt inte trodde att jag skulle få.

lärarna verkar hur sköna som helst.. vi har fått reda på vad vi kommer att göra under året. varje vecka kommer vi att hänga upp en bild i huvudbyggnaden, och vi har en eller flera uppgifter som vi ska lösa plus undervisning..
är sjukt ivrig på att lära mig mer!

människorna i min klass och i andra klasser är även de härliga som fan, jag och en brud som heter beate håller låda hela dagarna, en ganska flumm stockholmare.. sen har vi ju hippebruden Ellen.. och lite annat folk.. kommer fler inlägg senare när saker och ting har börjat att komma igång.. just nu ska jag snart gå och dricka te och kolla på film med hela bunten..

cha cha


Första uppgiften

ett av de mysiga husen i den lilla byn forsa där jag nu bor

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0